Bedah Novel Sebarkan Cinta-Mu di USIM - Fatimah Syarha

728x90 AdSpace

Terkini

Bedah Novel Sebarkan Cinta-Mu di USIM

Bedah Novel Sebarkan Cinta-Mu di USIM Reviewed by Fatimah Syarha on 09:30:00 Rating: 5

8 comments:

  1. bila nak datang nilam puri ustazah? :)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah bakal hadir ke sana.
    akhirnya dapat juga hadir dan mendengar talk kak ha secara lansung:)alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. aduhai...jealousnya hati ini, Allah masih belum izin. hurm takpelah :))...kak Syarha jangan lupa upload kalau ada videonya ye :)

    ReplyDelete
  4. hihiii..buat dekat usim pula kan mlm ni.
    tempat sy study tu ;)
    tp sedikit kecewa krana mlm ni sy tidak dapat hadir kerana ada class.
    insyaallah, ada rezeki pasti kita ketemu ! :)

    ReplyDelete
  5. USIM ;)
    Sedih nyaa , pukul 8-10 mlm tuu saya ad class. klu takda confirm2 dh pegi.
    mmg teringin sgt nak jumpaa kak haa~
    InsyaAllah , ad rezeki jmpa naty ~

    ReplyDelete
  6. salam kk ha, bile nk datang kat terengganu pulak, kami student UNISZA sedang menanti kak ha disini...:D

    ReplyDelete
  7. alhmdllh sempat bersalam dgn mawar agama Allah ini. mudhn Allah redha. uhibbuki fillah ^^

    ReplyDelete