Makna Cinta Kita promo - Fatimah Syarha

728x90 AdSpace

Terkini

Makna Cinta Kita promo

Makna Cinta Kita promo Reviewed by Fatimah Syarha on 10:45:00 Rating: 5 Makna Cinta Kita, ape ye? 21 April 2012 IMU Bukit Jalil Speaker: Fatimah Syarha Mohd...

7 comments:

  1. InsyaAllah akan ke sana. Tak sabar! :)

    ReplyDelete
  2. Salam...usatazah, boleh ke sy pergi? Dekat bhgn mane? Sgt dkt dgn rumah sy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila follow link http://msocsite.blogspot.com/p/mc-makna-cinta-kita.html pendaftaran dibuka sehingga 18 April 2012 dan on first come first serve basis. Terima kasih ustazah, tolong promosi~

      Delete
  3. Assalamu'alaikum... muslimin dan muslimat yang ingin mendaftar, sila follow link http://msocsite.blogspot.com/p/mc-makna-cinta-kita.html pendaftaran dibuka sehingga 18 April 2012 dan on first come first serve basis. Terima kasih ustazah, tolong promosi~

    ReplyDelete
  4. salam ustazah, semoga kehadiran ustazah di sana kelak dpt menambahkan lagi tsaqafah islamiyah dlm kalangan muslimin dan muslimat.. :) dan untuk pengetahuan ustazah, saya dah dapatkan buku cadangan ustazah dulu tu.. yang bertajuk
    cinta dan rindu menurut Quran dan Sunnah karangan Ibnul Qayyim.. syukran ustazah.

    ReplyDelete
  5. sayangnya tak dapat pergi.insyaAllah suatu hari jika diizinkan ada lagi program macam ni, nak pergi. =)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum ustazah, saya ada pertanyaan tapi tak berkaitan dengan entry ini. apa yang perlu saya laku kan jika hati ini rasa sangat kosong walaupun telah saya cuba penuhi nye dengan mengingati-Nya ? saya betul2 perlukan advice dari ustazah. syukran. :)

    ReplyDelete