KOD 033 agak melekap sesuai untuk jubah agak tebal - Fatimah Syarha

728x90 AdSpace

Terkini

KOD 033 agak melekap sesuai untuk jubah agak tebal


AWNING HARD,SIZE XL,MATERIAL CORAK"LYCRA SILK", 

KOD 033

RM65 termasuk postage



Purple. Model 1.
Coklat Pudar. Model B.
Hitam. Model C.
Kuning air. Model D.
Kelabu. Model E.
Coklat agak gelap. Model F.
Penghantaran tudung ini akan menggunakan pos laju (flight) namun ia memakan masa satu hingga lima hari bergantung kepada stok yang ada dalam simpanan kami. harap maklum.


KOD 033 agak melekap sesuai untuk jubah agak tebal Reviewed by Fatimah Syarha on 12:35:00 Rating: 5 AWNING HARD,SIZE XL,MATERIAL CORAK"LYCRA SILK",   KOD 033 RM65 termasuk postage ...

10 comments:

  1. dimana nak beli??ada a penghantaran melalui pos???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye. ikuti cara pembelian seperti di sebelah:)

      Delete
    2. sebelah mane??

      Delete
    3. sebelah mana ni? kurang nampak. mohon email saya.

      Delete
  2. salam, kalau size kepala tak muat macamana ..

    ReplyDelete
  3. salam ustazah yang dikasihi krn allah swt.. ustazah, ana masih ade soalan yg nk ditanya dan dikongsi bersama.. soalan ana : Hidayah Allah ini bagaimana konsep sebenarnya? adakah kita boleh mendoakan orang supaya Allah memberinya hidayah, sedangkan hidayah itu milik Allah sepenuhnya sepertimana yg terjadi kpd rasulullah saw dan pak ciknya, Abu Talib ? terima kasih krn sentiasa menjawab soalan ana, ustazah. kalau kita berpeluang bertemu lagi, ana akan 'zahir'kan diri ana untuk pengetahuan ustazah. salam wbt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sayang.
      Hidayah milik Allah,
      Doa dan usaha kerja kita!

      Tugas kita sebagai 'hamba' ialah berdoa dan berusaha 'mendakwahi' agar seseorang itu terbuka pintu hatinya mencari hidayah Allah.

      Dia mendapat hidayah atau tidak, itu kerja Allah.

      Jangan peningkan kepala bertanya tentang kerja Allah, tingkatkan kreativiti untuk meningkatkan mutu kerja kita (doa dan dakwah).

      Delete
  4. slm,boleh ana tahu butik tdung ni d mana?atau nk tahu alamat tukang jahit dia.tringin sgt nk beli tp x suka bli online...

    ReplyDelete
  5. stok Kuning air. Model D. ada????minat nak order nih..

    ReplyDelete
  6. Slm kak mcm mn nk beli.kak.nk 4helai

    ReplyDelete