Lagi tak melekap kod 025 - Fatimah Syarha

728x90 AdSpace

Terkini

Lagi tak melekap kod 025

model 2 (warna sebenarnya adalah coklat gelap)
model 3
model 4
model 5

AWNING HARD,SIZE XL,MATERIAL LYCRA KOREA,LAYER MATERIAL COTTON NET.
RM80 termasuk postage


Penghantaran tudung ini akan menggunakan pos laju (flight) namun ia memakan masa satu hingga lima hari bergantung kepada stok yang ada dalam simpanan kami. harap maklum.

Lagi tak melekap kod 025 Reviewed by Fatimah Syarha on 13:49:00 Rating: 5 model 2 (warna sebenarnya adalah coklat gelap) model 3 model 4 model 5 AWNING HARD,SIZE XL,MATERIAL LYCRA KOREA,LAYER MATE...

14 comments:

  1. Cantik... =)Minta izin share ya..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum, bagaimana nak order tudung ni?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, kak gambar tudung dari sudut belakang ada ke? menutup punggung ke?

    ReplyDelete
  4. Assalam ustazah..baru balik dari forum ustazah di Pusat Islam UUM, 'Bila Hati Berbicara'. So sweet bila mndengar cerita.Sayang, dulu saya bercinta sebelum berkahwin =( mmg xde surprisenya bila dah nikah.Now anak nak masuk 2 =). Satu je tujuan skarang.Mencari syurga dengan tiket isteri solehah..

    ReplyDelete
  5. salam ustazah , ruangan untuk mengenali pasangan(saya xingt nama apa ruangan tu) dah xde k?yg untuk mencari jodoh

    ReplyDelete
  6. salam kak ha, ini sy rafidah ^_^

    akk, cne nk order tudung ni??????

    ReplyDelete
  7. Assalmualaikum..... Sesiapa yg berilmu bleh bgtau cmne nk tempah tdung ni

    ReplyDelete
  8. Kepada yg bertanya,
    Jika berminat menjadi pengedar atau pembeli, boleh ikuti cara berikut:
    1. Bank in ke akaun Bank Islam atau Maybank Dr. Farhan Hadi seperti di sebelah.
    2. Sms maklumat pembayaran, alamat dan model tudung yang diingini.
    boleh rujuk page ini> http://sebarkanbahagia.blogspot.com/2012/05/kenapa-bagi-saya-ia-special.html
    hanya membantu, semoga dipermudahkan:)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak fatimah...sy brmint nk bli yg model 5 tu...klu dh ad,bgtau ye... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam wbt. sudah tentu ada :)

      Delete
    2. alhamdulillah kak fatimah...sy dh bank in duit & sms mklumt... ^_^

      Delete
  10. Assalamualaikum ustzh..saya da bank in kat bank islam via cimb

    02-Jun-2012 11:39:26 AM
    kod 025 model 3
    Reference Number94253992

    ReplyDelete
  11. Salam saya nak orderuntuk isteri...kalaupos kesabah masih free postage ke?

    ReplyDelete