TAK MELEKAP KOD 018 (RM75) - Fatimah Syarha

728x90 AdSpace

Terkini

TAK MELEKAP KOD 018 (RM75)

MODEL A
MODEL B  
MODEL C 
MODEL D 
MODEL E (warna coklat gelap) 
MODEL F
MODEL G 
MODEL H
MODEL 1 
MODEL J  
Penghantaran tudung ini akan menggunakan pos laju (flight) namun ia memakan masa satu hingga lima hari bergantung kepada stok yang ada dalam simpanan kami. harap maklum.
TAK MELEKAP KOD 018 (RM75) Reviewed by Fatimah Syarha on 13:29:00 Rating: 5 MODEL A MODEL B   MODEL C  MODEL D  MODEL E (warna coklat gelap)  MODEL F MODEL G  MODEL H MODEL 1  MO...

16 comments:

  1. Ustazah, yg labuh lg saiz XXL xde ke ustazah? syukran! ^_^

    ReplyDelete
  2. nk tgk gmbr ustazah pakai..hehe

    ReplyDelete
  3. Memang xmelekap ka ustazah?mana nak cari ya

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ukhti fatimah...wah bestnya sekarang dah berniaga tudung pula, memang dah lama nak cari ..sejak hamil , ana selalu sakit kepala ..tudung2 yang ana beli di HRA dulu ana dah tak boleh pakai sebab agak tebal dan meningkatkan suhu badan bila di pakai, tambahan sekarang musim panas...aduhai seronoknya jika ini solusinya( harap akan ok selepas deliver)tudung ni macamana ye teksturnya, tebal tak?..nak tolong jual boleh ke :)..jika ukhti izin, wassalam(lama rasanya tak blog walking disini)

    ReplyDelete
  5. ukhti fatimah , ana tinggal dalam daerah yang sama dgn ukhti, bolehkah ana beli secara langsung dari ukhti memandangkan ana selalu ke tempat ukhti untuk menumpangkan kawan di taman gombak ria..jazakillah

    ReplyDelete
  6. assalam ustazah, nak tanye kalau tudung ni buat solat sekali sesuai tak?
    by adila_alim

    ReplyDelete
  7. wsalam wbt. Why not, ia kan menutup aurat. apapun, tudung denim dan kod 025 lebih 'mesra sujud' sebab awningnya agak lembut...

    ReplyDelete
  8. salam akk, kalau tudung kod 017 tu, harganya brpe?

    ReplyDelete
  9. terima kasih ustazah atas syornya, memang kalau dapat yg keras tu dia mudah menolak ke belakang kalau tak pun terlipat, tertutup dahi pulak, susah nak cari awning lembut sikit, nak yg xde awning makin bulat muka saya.
    by adila_alim

    ReplyDelete
  10. salam, mana nak dpt tudung ni ye? harga mcm mana? boleh tak nak tau details. syukran jazilan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam wbt. harganya RM75. boleh ikuti cara pembayaran seperti cinta high class. tq:)

      Delete
  11. Assalammu'alaikum Ukhti

    Ana ada beli buku Cinta High Class dan bayaran dibuat melalui maybank2u. Slipnya dah di email thru fs_loveislam@yahoo.com...Tapi buku tu tak sampai lagi..Ana beli buku tu 8/5/2012...Boleh bantu ana ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam wbt. Boleh sms nama dan alamat ke 0132671003. Memang ada dua order yang tidak menyatakan nama, alamat dan nombor untuk dihubungi, sekadar memberi maklumat pembayaran melalui mesej automatik dari bank. maka, bagaimana kami mampu menghantar order? terima-kasih.:)

      Delete
  12. salam sy nak order tudung model j macam mana ye?
    emel: humaira_starzz@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kod 018 model j, ada stok lagi x?? :))

      Delete
    2. wsalam wbt. semua ada. cuma lambat atau cepat saja. paling lambatpun 5 hari. boleh rujuk sebelah :)

      Delete